Skip to content

Civilisationen kommer från Arabien

Av den 14 november, 2006

Min gode vän Aron, liberal bloggare och allmänt sympatisk kille, tipsade mig om hemsidan Heureka.org. Medverkar där gör bland andra Johan Norberg, ideologisk frände till Aron (vågar jag påstå) och en debattör som jag har stor respekt för (även om jag långt ifrån delar hans politiska prioriteringar).

På Heureka.org skrev Norberg för några år sedan en text som förtjänar att uppmärksammas: "Civilisationen kommer från Arabien" (2001-10-12). En skarp kontrast till José María Aznar med åsiktsfränder. Jag har ingen koll på om Norberg ändrat åsikt efter den 11 september samma år som artikeln skrevs. Rimligen borde han inte ha gjort det.

Läs texten. Johan Norberg får vi säkert anledning att återkomma till.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera!

2 reaktioner på ”Civilisationen kommer från Arabien

Kommentera

jimmysand.com