Skip to content

Bloggen finns på Facebook – gå med i nätverket!

Av den 15 augusti, 2008

Semestern är över och jag tänkte starta säsongen lite försiktigt. Mest för att ge ifrån mig någon livssignal, så att ni inte trott att jag lagt ned helt. Har inte följt med i diskussionerna, behöver lite tid för att komma tillbaka på allvar.

Om ni mot förmodan inte tycker att det räcker att följa strötankar och sentenser på själva bloggen, så har jag också satt upp en sida på Facebook. Det skulle vara kul om ni som finns på Facebook har lust att gå med i nätverket, så får jag ansikten på fler av mina läsare. Gör det här >>

Under sommaren har jag bland annat besökt Madrid och Budapest, fjällvandrat i Jämtland och varit på musikfestivalen Way Out West här hemma i Göteborg. Har också hunnit med en del läsning: Hanteringen av odöda, Låt den rätte komma in och Pappersväggar av suveräna John Ajvide Lindqvist, Illusionen om Gud av Richard Dawkins, Vänster och höger av Norberto Bobbio, Europa och turken av Ingmar Karlsson och Milda makter av Arto Paasilinna. Reflektioner från något av detta utlovas.

Hoppas ni hänger med mig även i höst!

***

Tycker du det här var intressant? Besök då andra bloggar om: Facebook, Madrid, Budapest, fjällvandring, Jämtland, Way Out West, Göteborg, John Ajvide Lindquist, Richard Dawkins, Norberto Bobbio, Turkiet, Europa, Ingmar Karlsson, Arto Paasilinna

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera!

2 reaktioner på ”Bloggen finns på Facebook – gå med i nätverket!

 1. Marcus (478 comments)

  "Hoppas ni hänger med mig även i höst!"

  Självklart! Välkommen tillbaks från semestern.

  ---
  Tack så mycket! Hoppas du haft det lika bra som jag under sommaren. /Jimmy

  Svara
 2. Ia (11 comments)

  Åh, fjällvandrat i Jämtland!

  ---
  Jajamän. Det kan jag varmt rekommendera! (Fast min vandring var något av en lightversion.) /Jimmy

  Svara

Lämna ett svar

jimmysand.com