Kommentarsregler

Följande enkla regler gäller för att kommentera på min blogg:

  1. Tilltala andra som du själv vill bli tilltalad. Om något som jag eller någon annan skrivit verkar konstigt, fråga hellre än att spekulera. Kanske är det själva formuleringen som orsakat ett missförstånd. Argumentera för din sak. Respektera sedvanlig netikett.
  2. Undvik rasistiska, sexistiska, homofoba eller på andra sätt stötande kommentarer. Kommentarer som torgför åsikter som bryter mot grundlagen, t ex hets mot folkgrupp, kommer att strykas. Undvik personangrepp.
  3. Använd alltid något slags signatur när du kommenterar. Det behöver inte vara ditt verkliga namn, men att diskutera med någon som endast kallas ”Anonymous” kan bli besvärligt i längden – särskilt när det rör sig om flera olika personer.
  4. Har du en egen blogg får du gärna hänvisa till den. Det kan göra det lättare att sätta in dina åsikter i ett sammanhang. Tipsa gärna om andra bloggar eller webbplatser som är relevanta för ämnet. Ren reklam - även icke-kommersiell - kommer att strykas.
  5. Off topic-kommentarer är helt okej, så länge de inte är fullkomligt ointressanta eller irrelevanta för andra besökare (använd hellre kontaktformuläret om det är något som endast rör mig).
Print Friendly, PDF & Email